Deze website maakt gebruik van cookies
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

logo.300x181

Verlanglijst

rood hart iconMaak nu een verlanglijst in onze webwinkel die je bewaart voor jezelf of deelt met familie en vrienden.  Lees meer.....

Snel account aanmaken voor verlanglijst

Mijn verlanglijst

 

 
Log in om een verlanglijst te maken
1456948285778
1456948285976

Herkenningskaart (wilde) dieren in de tuin

Herkenningskaart (wilde) dieren in de tuin. 150 dieren en 140 plantentips. Diervriendelijke tuininrichting

Verkoopprijs: € 5,95
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving

Herkenningskaart (wilde) dieren in de tuin

150 tuindieren & 140 plantentips + diervriendelijk tuinieren

De natuur begint letterlijk bij je buitendeur. In iedere tuin wemelt het van het leven. Het zingt, kruipt, graaft, vliegt en fladdert. Hoe krijg je al deze dieren in je tuin? 

Deze handige uitvouwkaart laat je kennis maken met 150 alledaagse tuindieren en hun biotopen: vogels, vlinders, bijen, waterbeestjes, amfibieën, libellen, bodemdieren en zoogdieren. Inclusief tips voor een diervriendelijke tuininrichting en beplanting. Leer meer dan 150 soorten tuindieren (her)kennen fraaie tekeningen en kleurrijke sfeerimpressies creatieve tips voor een diervriendelijke tuininrichting en beplanting.Volop inspiratie voor diervriendelijk tuinieren!

Iedereen kan ermee aan de slag. Ook leuk om samen met je (klein)kinderen de tuin te ontdekken! Formaat 210x10 cm. Met waterafstotende laag.

Formaat: 21x10,3 (bxl)


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen