Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
diersporengidsdiersporengids
diersporengids

Diersporengids

Diersporengids. Met deze handzame en praktische gids op zoek naar diersporen. Prenten, eieren, vraatsporen, holen, nesten, veren. Er zijn meer diersporen in de natuur (en je tuin) dan je denkt.
Verkoopprijs: 17,51
Beschrijving

Diersporengids - Martin Lausser

Overal kom je diersporen tegen. In de verse sneeuw zie je pas hoeveel het er zijn. Tijdens een wandeling vind je een veer, een uitgekomen ei een braakbal. Maar ook je eigen tuin is een domein van veel dieren.

Als je er voor openstaat zie je zoveel diersporen. En je vraagt je af welk dier het spoor heeft achtergelaten. Met Laussers diersporengids kom je een heel eind. Je kunt met deze diersporengids je vaardigheden oefenen en met het hele gezin een spannende zoektocht naar sporen in de natuur maken.

Laussers diersporengids laat ook zien hoe je zelf een sporenverzameling aanlegt en hoe je sporen zoeken kunt gebruiken als lesmateriaal.

Deze diersporengids is handig en praktisch om mee te nemen eb staat vol duidelijke illustraties en mooie foto's. Over alle dieren die je kunt tegenkomen is er een heldere uitleg opgenomen.

Kijk hier voor een inkijkexemplaar.

Paperback
Afmetingen: 19 x 11 x 2 cm
Aantal pagina's: 256
Rijk geïllustreerd

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.