Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Deltas gids voor mineralen en edelstenen

Deltas gids voor mineralen en edelstenen. Onmisbare kennisbron en determinatiehulp voor meer dan 400 mineralen en edelstenen.
Verkoopprijs: 19,99
Beschrijving

Deltas gids voor mineralen en edelstenen - Walter Schumann

Voor iedereen die geboeid wordt door de fascinerende wereld van mineralen en edelstenen is deze gids een uitstekend hulpmiddel. Dankzij het eenvoudige determinatiesysteem kunnen alle mineralen en edelstenen snel en correct geïdentificeerd worden.

Ze worden beschreven aan de hand van specifieke eigenschappen zoals streepkleur, hardheid, soortelijk gewicht, glans, splijtbaarheid, kristalvorm, enzovoort.

Er worden ruim 400 mineralen en edelstenen behandeld in dit boekwerk. De auteur heeft bewust geselecteerd op de mineralen die door de particuliere verzamelaar makkelijk te vinden zijn of aan te kopen op beurzen. Van alle mineralen en edelstenen zijn prachtige foto's in het boek opgenomen.

Deze gids is dan ook de onmisbare kennisbron voor zowel beginnende als ervaren mineralogen op hun zoektocht naar schatten uit de wonderlijke wereld van mineralen en edelstenen.

Afmetingen: 13 x 19,5 cm

Aantal pagina's: 231

Hardcover


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen