Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Compact Gids dieren en planten vijver en plas

Compact Gids dieren en planten in en rond vijver en plas
Verkoopprijs: 10,89
Beschrijving

Compact Gids dieren en planten in en rond vijver en plas.

Compact Gidsen van Tirion Natuur zijn handzame veldgidsen voor het herkennen en determineren van dieren en planten in de natuur. Alle gidsen bevatten natuurgetrouwe tekeningen van honderden soorten, inclusief eventuele kleurvariaties. Verder bevatten de gidsen de belangrijkste informatie over habitat en levenswijze. Alle veldgidsen zijn voorzien van een miniposter waarmee in één oogopslag de soorten en de belangrijkste verschillen tussen de soorten te zien zijn. De veldgidsen zijn voorzien van een duurzame kunststof omslag voor bescherming tegen weersinvloeden en intensief gebruik. Afmetingen: 13,5 x 9 cm. 

Het moet wel gek zijn als je een dier of plant rond je vijver of een plas in de natuur ziet, die niet in dit handzame gidsje staat. Er worden meer dan 190 soorten beschreven. Zoogdieren, vogels, planten en bomen, insecten en larven, vissen, reptielen. Van iedere soort een fraaie illustratie en beschrijving.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen