Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
morakniv-compagnion-spark
morakniv-compagnion-spark
morakniv-compagnion-spark

Morakniv companion spark outdoormes

Morakniv Companion Spark. Voordelig allround outdoormes met firesteel en parakoord, Voor wie een veelzijdig outdoomes zoekt voor niet veel geld.
Verkoopprijs: 31,99
Beschrijving

Morakniv companion spark outdoormes

De Morakniv Companion Spark is een veelzijdig en betrouwbaar outdoormes dat ontwikkeld is om in alle weersomstandigheden te gebruiken. Je kunt er hout mee snijden, een vuur mee aansteken en een vis schoonmaken, om maar eens enkele voorbeelden te noemen. 

Het blad van de Morakniv Companion Spark is 2,5mm dik en dat is voor een mes in deze prijsklasse prima en waarborgt stevigheid. Het mes is scandi geslepen, wat betekent dat je het zelf eenvoudig scherp kunt houden.

De Morakniv companion spark wordt geleverd met een kunststof sheath met riemclip (en bevestigingknop). Verder is er de geïntegreerde firesteel en het bijgeleverde parakoord van bijna 50 cm. Het mes is speciaal ontwikkeld met het oog op het gebruik van de firesteel. Dit door de hoek van de bovenkant precies 90 graden te maken.

De handgreep is gemaakt van TPE rubber en ligt prettig in je hand.

Kleur  Zwart
Staalsoort RVS (12C27)
Model lemmet Drop point
Vergrendelsysteem nvt
Handgreep Kunsstof (TPE rubbe)
Etui Kunststof, zwart
Hardheid (Rc) 58
Lengte lemmet (cm) 10,4
Lengte handgreep (cm) 11,9
Lengte totaal (cm) 22,3
Dikte van het lemmet (mm) 2,5mm
Gewicht (gr) 128

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen