Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
martiini-big-lynx
martiini-big-lynx

Martiini Big Lynx

Martiini Big Lynx. De Big Lynx van Martiini is speciaal ontworpen ter gedachtenis van de 110e geboortedag van de oprichter Janne Martiini. Het mes is voor veel outdoor doeleinden te gebruiken.
Verkoopprijs: 79,99
Beschrijving

Martiini Big Lynx

Dit outdoormes is ontworpen ter gelegenheid van de 110e geboortedag van de oprichter en naamgever van het merk, Janne Martiini. 

Het lemmet van de Martiini Big Lynx is gemaakt van roestvrij chroom staal en als een spiegel zo glad gepolijst. Heel mooi afgewerkt dus, evenals het handvat van gekrulde berk (curly birch). Het handvat is ergonomisch ontworpen en ligt lekker in de hand. Doordat het handvat wat groter is dan gebruikelijk is het mes zeer geschikt voor mensen met wat grotere handen.

Martiini Big Lynx wordt geleverd met een fraai bewerkt neutraal gekleurd (donker) leren holster. Een mooi afgewerkt outdoor- of jachtmes om cadeau te krijgen of jezelf mee te verwennen. Voor jarenlang plezier.

Martiini messen worden in Finland (op de poolcrkel) volgens oude tradities van de oorspronkelijke bevolking (de Samen) vervaardigd. Martiini combineert ambachtwerk met moderne technologie. 

Specificaties:

Kleur  Berk
Staalsoort RVS Chroom Staal
Model lemmet Clip point
Vergrendelsysteem nvt
Handgreep Berk (gekruld)
Etui Leer, traditioneel bewerkt. Donker
Hardheid (Rc) 56 - 57
Lengte lemmet (cm) 11.0
Lengte handgreep (cm) 12,5
Lengte totaal (cm) 23,5
Dikte van het lemmet (mm) 2,5
Gewicht (gr) 153

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen