Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Duikmes-aquatys
Duikmes-aquatys

Duikmes Aquatys

Duikmes Aquatys van Mac Coltellerie. Allround duikmes. Zwart.
Verkoopprijs: 37,95
Beschrijving

Duikmes Aquatys van Mac Coltellerie

Duiken is een hobby die snel in populariteit toeneemt. Wie een cadeautje zoekt voor een duiker of zelf duikt, maakt met dit duikmes type Aquatys van het Italiaanse merk Mac Coltellerie een goede keus. Het mes is gemaakt van RVS. Wat overigens niet betekent dat het 100% roestvrij is. In ieder RVS staal zitten altijd een klein bestanddeel dat corrodeert. Dus altijd even spoelen met zoet water en goed opgedroogd wegbergen. Dat is het behoud van je mes.

Het RVS lemmet is glad en scherp. De rug is gekarteld en voorzien van een riemsnijder. De sheath is van hoogwaardig kunststof en heeft een handige vergrendelfunctie. Het is vervaardigd van Polypropyleen. Polypropyleen heeft als eigenschap dat het goed bestand is tegen chemische oplosmiddelen, basen, zouten en zuren. Het zeewater zal je sheath dus, ook na diverse duiken, niet aantasten. Het laagje thermaplastisch elastomeer zorg voor de elastisticiteit.

Een kwalitatief prima duikmes voor een heel scherpe prijs! Wordt geleverd inclusief beenbanden 

Specificaties:

Kleur  Zwart
Staalsoort W 1.4116 RVS
Model lemmet Clippoint
Handgreep Kunststof
Etui Kunststof
Hardheid (Rc) 56.00
Lengte lemmet (cm) 12.00
Lengte handgreep (cm) 12.00
Lengte totaal (cm) 24.00
Gewicht (gr) 154

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen