Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1510659380585
1510659380740
1510659380251
151065938046

Dejoo design zakmes NATURE serie

Dejoo Design zakmessen NATURE serie voor de visser, jager en natuurliefhebber. Keuze uit zes fraaie modellen.
Verkoopprijs: 42,99
×
Beschrijving

Dejoo Design zakmessen NATURE serie

De Dejoo NATURE collectie bestaat uit een zestal modellen die de jager, visser en andere natuurliefhebber zal aanspreken. Alle messen zijn lichtgewicht en wegen slechts 37 gram. De gravure is van een harde en duurzame lichtgrijze titanium laag aangebracht op het vlijmscherpe lemmet van 420 staal. Het heft is afgewerkt met een houten schaal. De - niet alledaagse - gebruikte houtsoort verschilt per model: rozenhout, jeneverbes of passieflora. De vergrendeling is het veel toegepaste 'liner lock'. Met enige vingeroefening krijg je het zakmes met een hand open en dicht.

Het lemmet is 11 cm lang, tel daar de lengte van het handvat bij op (9,5 cm) en je hebt toch een zakmes van ruim 20 centimeter in handen. De breedte is 0,9 cm. Ondanks zijn geringe gewicht zijn de zakmessen uit de Dejoo NATURE serie zonder meer robuust en kunnen ze tegen een stootje. Ze kunnen dus echt wel mee het veld in.

De zakmessen zijn voorzien van een riemclip en worden geleverd met een etui, gemaakt van microvezels. Alle Dejoo NATURE zakmessen zijn verpakt in een representatieve magnetische geschenkdoos, typisch voor alle Dejoo producten. Wij maken er desgewenst een mooi cadeautje voor jou van.

Dejoo zakmessen worden met de respect voor de natuur op duurzame wijze ontwikkeld. Grotendeels met de hand gemaakt en ontworpen door topdesigners. 

De serie bestaat uit zes modellen:

Dejoo NATURE Silver Wilkinson - vliegvissen / donker passiflora hout
Dejoo NATURE Hunting day - jachthonden / licht rozenhout
Dejoo NATURE Pheasant - Fazant / licht jeneverbes hout
Dejoo NATURE Trout - Forel/vliegvissen / licht jeneverbes hout
Dejoo NATURE The Flight - watervogels / licht rozenhout
Dejoo NATURE Deer/hert - donker passiflorahout

 

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.