Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Afstandcamera Bresser (wild / detectie) 5 MP

Bresser Afstandcamera (Wild / Detectie) 5 Megapixel. Foto en Video opnamen zowel overdag als 's nachts
Basisprijs inclusief BTW 129,95
Verkoopprijs: 103,96
Beschrijving

Bresser Afstandcamera (Wild / Detectie)  5 Megapixel

Deze compacte afstandscamera kan zowel overdag als 's nachts scherpe opnames maken. Bij goede lichtomstandigheden (overdag) zijn de opnamen in kleur. In de schemering en 's nachts kan de Bresser afstandcamera geen kleur onderscheiden en zijn de opnames in zwart/wit. De beelden kunnen opgeslagen worden op een SD kaart van maximaal 2 GB. De behuizing is stof- en waterdicht en maakt gebruik onder slechte weersomstandigheden mogelijk. Dit robuuste ontwerp maakt de afstandcamera uiterst geschikt voor het buitenwerk.

De afstandcamera is voorzien van een bewegingssensor. Bij de geringste beweging in de opname driehoek van de sensor (40°) wordt de camera geactiveerd en wordt er afhankelijk van de instelling een foto of een filmpje gemaakt. Hierbij wordt onder slechte lichtomstandigheden de voor het menselijk (en dierlijk) oog niet zichtbare infrarood flits gebruikt. Deze infrarood flits verjaagt de dieren dus niet. De opnames kunnen via de USB kabel op de computer bekeken worden of direct via de SD kaart naar de computer worden overgebracht.

De tijd en de datum kunnen worden toegevoegd aan de beelden. Ook kunnen er opnamen gemaakt worden met een bepaalde interval, los van detectie. Ook kan gekozen worden tussen een, twee of drie opnames en de lengte van de video opname na detectie. Handmatig opnemen kan ook via de bijgeleverde controller. De totale opnametijd is is circa 24 uur, uiterlijk ligt de standby tijd aanzienlijk hoger.

Kenmerken:

* Menu via LCD scherm

* Opname tijd instelbaar

* Aantal opnames direct achter elkaar instelbaar 1, 2 of 3

* Video opnameduur instelbaar 1 tot 60 seconden

* Interval opnames mogelijk tussen 1 sec tot 60 minuten

* Resolutie foto's: 2048x1536

* Resolutie Video 640x480 of 320x240

* Gevoeligheid instelbaar

* Afmeting 145x82x36mm

* Gewicht 200 gram


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen