Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1535370920640
1535370919232
1535370920637

Opinel Paddenstoelmes No 8 - met etui

Opinel Paddenstoelmes of champignonmes. Met etui en in luxe kistje. Speciaal paddenstoelmes voor het uitsteken en bewerken van paddenstoelen.
Verkoopprijs: 44,99
Beschrijving

Opinel Paddenstoelmes of champignonmes No 8 (eik) met etui in luxe kistje

Deze prachtige set is het ultieme cadeau of 'verwen je zelf moment' voor iedere paddenstoelenplukker. Naast het mooi afgewerkte etui en het kistje, verschilt dit Opinel paddenstoelmes van het standaard mes door het handvat van eikenhout. Voor een extra luxe uitstraling.

In nazomer en herfst ga je op pad met dit handige paddenstoelenmes. Steek de paddenstoelen uit die je voor consumptie wilt gebruiken en bewerk ze. Doe dit uiteraard duurzaam en met respect voor de natuur. In de rest van het jaar ligt het mes in je besteklade om de eindjes van de stelen van de champignons te snijden. Met de achterkant van zwijnenhaar borstel je de paddenstoelen schoon. 

Het mes is uitgevoerd met een lemmet van roestvrij Sandvik 12C27 staal. Met getande rug. Om het lemmet ondershoudsvrij te maken is er chroom aan toegevoegd.

Het heft is van duurzaam Frans eikenhout gemaakt. Sterk, mooi en duurzaam. De ergonomische vorm maakt dat het mes prettig in de hand ligt. Met de borstel van zwijnenhaar krijg je al het zand en modder probleem van de paddenstoel en maakt hem in een paar handelingen panklaar.

Uiteraard met de typisch voor Opinel messen virobloc veiligheidssluiting

Al met al een prachtig natuurproduct. Voor binnen en buiten

Lengte 11 cm dichtgeklapt en 20 cm geopend.

Gewicht: 70 gr.
Lengte lemmet: 7 cm

Met etui Verpakt in een kistje

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen