Deze website maakt gebruik van cookies
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

logo.300x181

Verlanglijst

rood hart iconMaak nu een verlanglijst in onze webwinkel die je bewaart voor jezelf of deelt met familie en vrienden.  Lees meer.....

Snel account aanmaken voor verlanglijst

Mijn verlanglijst

 

 
Log in om een verlanglijst te maken
1459682238788
145968223893

Nestkast koolmees

Nestkast voor koolmees - vogeldesign

Verkoopprijs: € 14,99
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving

Nestkast voor koolmees - vogeldesign

Prima nestkast met een invliegopening die is aangepast aan de koolmees. Naast de koolmees kan de pimpelmees ook gebruik maken van deze nestkast. Het gevaar bestaat wel dat ze eruit gejaagd worden door de grotere koolmees, vliegenvanger of ringmus. In deze nestkast voelen de koolmezen zich snel thuis en hij staat nog leuk in je tuin ook. In de winter gebruiken de koolmezen de nestkast om te schuilen bij bar weer. De nestkast in makkelijk te openen om schoon te maken. Dit doe je ieder najaar met lauw water. 

Er is een naar links- en een naar rechtskijkende variant. Als je twee nestkasten tegelijk bestelt, zorgen we bij de verwerking van je bestelling dat  ze naar elkaar kijken. 

Deze nestkast voor de pimpelmees is gemaakt van duurzaam FSC hout en dus om meerdere redenen een verantwoorde keuze als de natuur je aan het hart gaat.

Afmetingen: ca 23x13x36cm (bxdxh)


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen