Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1459682238788
145968223893

Nestkast koolmees

Nestkast voor koolmees - vogeldesign
Verkoopprijs: 14,99
Beschrijving

Nestkast voor koolmees - vogeldesign

Prima nestkast met een invliegopening die is aangepast aan de koolmees. Naast de koolmees kan de pimpelmees ook gebruik maken van deze nestkast. Het gevaar bestaat wel dat ze eruit gejaagd worden door de grotere koolmees, vliegenvanger of ringmus. In deze nestkast voelen de koolmezen zich snel thuis en hij staat nog leuk in je tuin ook. In de winter gebruiken de koolmezen de nestkast om te schuilen bij bar weer. De nestkast in makkelijk te openen om schoon te maken. Dit doe je ieder najaar met lauw water. 

Er is een naar links- en een naar rechtskijkende variant. Als je twee nestkasten tegelijk bestelt, zorgen we bij de verwerking van je bestelling dat  ze naar elkaar kijken. 

Deze nestkast voor de pimpelmees is gemaakt van duurzaam FSC hout en dus om meerdere redenen een verantwoorde keuze als de natuur je aan het hart gaat.

Afmetingen: ca 23x13x36cm (bxdxh)


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.