Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1497608551579

Natuurwijzer KUST

Natuurwijzer KUST. Lekker ontspannen en ontdekken aan het strand
Verkoopprijs: 6,00
Beschrijving

Natuurwijzer KUST

Natuurwijzer KUST is een handige zoekkaart met meer dan 100 illustraties van o.a. vogels, schelpen, krabben en kwallen. Er is altijd wat te beleven aan het strand.

Het is heerlijk om uit te waaien op het strand, of langs de vloedlijn lopen. Er is van alles te zien en te ontdekken:  schelpen, krabben of kwallen. Ga met deze natuurwijzer KUST op pad en laat je verrassen.

Tijdens de voor- en najaarstrek houden miljoenen steltlopers, eenden, sterns en andere kustvogels een tussenstop langs onze kust. Het moet gek zijn als je ze kunt herkennen op de kaart

Vooral de Westerschelde en de Waddenzee zijn van Internationaal belang. Zonder deze gebieden zouden vele vogels niet hun eindbestemming bereiken. Langs onze kust is veel voedsel te vinden voor vogels zoals schelpdieren, krabben, kwallen en zeepieren. Veel van deze dieren staan afgebeeld op deze natuurwijzer KUST.

Ook verschenen in deze serie zoekkaarten: Natuurwijzer Tuin, Bos en Sporen

Pagina's: 16
Formaat: 10x21 cm
Vouwkaart full colour


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen