Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1497608225573

Natuurwijzer BOS

Natuurwijzer BOS. De bomen, planten en dieren in het bos leren kennen.
Verkoopprijs: 6,00
Beschrijving

Natuurwijzer BOS

Ga nooit meer op pad in het bos zonder deze  geweldige zoekkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, zoogdieren en paddenstoelen.

Er is zoveel te zien en ontdekken in het bos. Vogelconcerten in het voorjaar bijvoorbeeld. In alle vroegte beginnen de eerste vogels al te zingen, bijvoorbeeld merel en roodborst en vele andere soorten. Met een beetje geluk steekt er een ree, of een wild zwijn, over het pad.

In deze natuurwijzer BOS vind je een overzicht van de algemeen voorkomende vogels, zoogdieren en paddenstoelen in het bos.

De meeste paddenstoelen vind je in de maanden september tot en met november in het bos. Het staat er dan vol mee. Paddenstoelen zijn de opruimers van het bos. Afgestorven takken, bladeren en planten worden door de paddenstoelen verteerd. Let op! Laat de paddenstoelen staan en eet ze niet. Er zijn soorten die erg giftig zijn.

Ook verschenen in deze serie zoekkaarten: Natuurwijzer Tuin, Kust en Sporen

Deze natuurwijzer BOS is een aanwinst voor zowel de jonge als de oudere natuurliefhebber!

Pagina's: 16
Formaat: 10x21 cm
Vouwkaart full colour


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen