Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Handboek Natuurfotografie op reis

Handboek Natuurfotografie voor op reis. Fotograferen op de mooiste bestemming van de wereld.
Verkoopprijs: 14,99
Beschrijving

Handboek Natuurfotografie voor op reis door Edwin Giesbers

 

Gelukkig is er op wereld nog heel veel natuurschoon te vinden. Maar welke voorbereidingen tref je? Wat neem je mee? Hoe ga je ter plaatse te werk? Dit boek neemt je mee op een fotografische wereldreis. En dan niet alleen de verre exotische bestemmingen, zoals Madagascar of Costa Rica. Ook op Lesbos en in Oostenrijk zijn prachtige foto's te maken. Maar ook de Big Five in Afrika en de ijzige beelden van ijsbergen en pinguins op Antartica.

Aan bod komen Borneo, Antarctica, Madagaskar, zeevogeleilanden, Oeganda, Oostenrijk, Tanzania, Lesbos, Fuerteventura, Jaegersborg, Costa Rica, Kreta en Madeira.

Heb je andere reisplannen? Dan kan het boek toch heel zinvol zijn. Het staat vol praktische tips die ook in soortgelijke gebieden toepasbaar zijn.

Afmetingen: 15 x 21,5 cm
Aantal pagina's: 256

Edwin Giesbers werkt als natuurfotograaf. Zijn foto’s zijn gepubliceerd in vooraanstaande tijdschriften als National Geographic Magazine, bbc Wildlife Magazine en Terre Sauvage. Hij reisde voor zijn reportages de hele wereld over, van Antarctica tot Borneo, maar Nederland bleef zijn voornaamste werkterrein. Edwins foto’s zijn regelmatig bekroond bij toonaangevende wedstrijden. Zo won hij meerdere eerste prijzen bij de European Nature Photo of the Year en Nature’s best.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.