Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Handboek Natuurfotografie

Handboek Natuurfotografie voor Nederland en België. Maak het hele jaar rond de mooiste natuuropnames.
Verkoopprijs: 25,66
Beschrijving

Handboek Natuurfotografie voor Nederland en België door Edwin Giesbers

Altijd al een wens gekoesterd om mooie natuurfoto's te maken? Met dit Handboek Natuurfotografie voor Nederland en België komt de vervulling van deze wens een stuk dichterbij. Edwin Giesbers legt uit wannner je het beste op pad kunt gaan om herten te fotograferen, waar je moet zijn om bijzondere vogels vast te leggen, zoals de ijsvogel en hoe je je techniek kunt verbeteren.

De opbouw van het boek is naar de maanden van het jaar. Iedere maand van het jaar heeft zijn eigen dynamiek in de natuur. Hoe ga je om met het schaarse licht in de winter? Welke dieren zijn kansrijk om te zien? En waar moet je zijn?

Het boek richt zich op alle aspecten van de (natuur) fotografie. Cameratechnieken, accessoires, voorbereiding, belichting en compositie. Maar ook hoe je je foto net iets beter en mooier kunt maken. 

Een prachtig handboek met veel kleurenfotot's voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurfotografie. Voor als je wilt beginnen, maar ook als je al een tijdje bezig bent met natuurfotografie en een stapje verder wilt.

Dit boek is uitgegeven in samenwerking met National Geographic

Afmetingen: 15 x 21,5 cm
Aantal pagina's: 256

Edwin Giesbers werkt als natuurfotograaf. Zijn foto’s zijn gepubliceerd in vooraanstaande tijdschriften als National Geographic Magazine, bbc Wildlife Magazine en Terre Sauvage. Hij reisde voor zijn reportages de hele wereld over, van Antarctica tot Borneo, maar Nederland bleef zijn voornaamste werkterrein. Edwins foto’s zijn regelmatig bekroond bij toonaangevende wedstrijden. Zo won hij meerdere eerste prijzen bij de European Nature Photo of the Year en Nature’s best.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen