Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
De wolf is terug

De wolf terug

De wolf terug. Alles wat je wil en moet weten over de terugkeer van de wolf in Nederland. Eng of enerverend?
Verkoopprijs: 17,51
Beschrijving

De Wolf terug - Dick Klees e.a.

Het is niet de vraag of de wolf terugkeert naar Nederland. Het is de vraag wanneer. Daar is iedereen die met de wolf bezig is wel van overtuigd. In 1890 werd de laatse wolf in Nederland geschoten, nu is het bijna zo ver. De eerste solitaire wolven zijn al gesignaleerd. Het wachten is op het eerste paar dat een roedel gaat stichten. Maar wat betekent dat voor ons land?  Is het niet eng, een groot roofdier in ons overbevolkte landje. Kunnen we nog wel rustig wandelen en loopt onze trouwe viervoeter geen gevaar? 

In het boek De Wolf terug worden de mythen van de feiten gescheiden en vind je alles op een rij wat je over de wolf en zijn terugkeer wilt weten.

Vijf deskundigen vertellen over het gedrag van wolven, hun geschiedenis in onze contreien, en maken je nieuwsgierig naar wat het kan betekenen als een wolvenpopulatie zich hier zou vestigen. Moeten we bang zijn of juist blij dat wilde dieren hier (weer) willen leven?

Deze vijf deskundigen zijn: Dick Klees, Erwin van Maanen, Leo Linnartz, Martin Drenthen en Micheiel van der Weide

Dit is de tweede en herziene uitgave van 2019. Geheel geactualiseerd. 

Paperback
Aantal pagina's: 144
Afmetingen: 20cm x 12,5cm x 1,3 cm
Geïllustreerd met kleurenfoto's

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen