Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1478189417422
1478189417560
1478189417136
1478189417880
1478189417508

Alle Kinderen naar buiten

Alle Kinderen naar buiten. Het grote boek voor actieve kinderen in de natuur.
Verkoopprijs: 29,99
Beschrijving

Alle Kinderen naar buiten - Marieke Dijksman en Jasper de Ruiter

Het grote natuuractiviteitenboek Alle Kinderen naar buiten, staat boordevol ideeën, weetjes, lestips, zoekkaarten en spannende opdrachten. Voor zowel kinderen als ouders en leerkrachten. Met deze inspiratiebron is het vier seizoenen lang niet alleen leren en ontdekken in de natuur, maar vooral veel plezier maken. En dat is de beste manier om kennis te maken met de natuur en die te leren waarderen. Met schitterende tekeningen en zoekkkaarten van de bekende natuurillustrator Jasper de Ruiter.

  • Natuuractiviteiten voor kinderen voor elk seizoen
  • Spelen, bewegen, creatief, muzikaal, traktaties
  • Boordevol tips en ideeën: zien, horen, proeven, voelen & ruiken Leuke weetjes en lestips
  • Veel zoekkaarten Vanaf 4 t/m 14 jaar
  • Hét inspiratieboek voor kinderen, ouders, docenten en begeleiders

Met veel zoekkaarten! voorjaarsbloeiers, paddenstoelen, tuinvogels, strandvondsten, leven in zee, schelpen, ganzen, waterdiertjes, vissen, wolken, bodemdiertjes, eetbare planten, vruchten, zaden & noten, pootafdrukken, poep, braakballen, dagvlinders, nachtvlinders, wilde bijen, libellen en amfibieën

Marieke Dijksman werkt bij Vogelbescherming Nederland, onder meer als hoofdredacteur van het kindertijdschrift ‘Vogels Junior’. Voor verschillende tijdschriften schrijft ze als journalist verhalen over kinderen en natuur.

Jasper de Ruiter is bekend als natuurillustrator van onder meer verschillende herkenningskaarten. Als eigenaar van ‘De Speurzoekers’ stimuleert hij kinderen de natuur zelf te ontdekken, door spannende opdrachten, leerzame producten en kinderfeestjes.

Leeftijd: van 4 t/m 14 jaar
Pagina's: 271
Formaat: 19 x 24cm
Hardcover
Rijk geïllustreerd in kleur


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen