Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

Schwegler Natuurbeschermingsartikelen

schwegler-logo

Schwegler Natuurbeschermingsartikelen

Schwegler is al meer dan 50 jaar een van de meest betrouwbare merken in Europa als het gaat over   Nauurbewchermingsartikelen. Schwegler is vooral bekend om de hoogwaardige, unieke nestkasten. Producten van Schwegler vinden niet alleen hun weg naar de particuliere tuinbezitters, maar ook natuurorganisaties, bos- en parkbeheerdrs en Universiteiten maken veelvuldig gebruik van Schwegler producten. Schwegler nestkasten hebben een hogere bezettingsgraad dan die van andere merken, omdat ze door specialisten zijn ontworpen en pas in productie worden genomen na een meerjarige testperiode. Schwegler nestkasten gaan minimaal 25 jaar mee.

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.