Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

Dejoo

dejoo

Dejoo zijn mooie designer producten. Gemaakt met de grootste zorg en met respect voor het ambacht als de omgeving. Dejoo producten worden over de hele wereld verkocht.

Alle Dejoo producten worden vervaardigd of handgemaakt met materialen die zowel traditioneel (hout, hoorn, hoogwaardig roestvrij staal) als modern (kunststoffen, harsen, nylon) zijn. Dejoo besteedt bijzondere aandacht aan het productieproces, van het samenstellen van de voorlopige ontwerpschetsen tot de productie van het eindproduct.

De ontwerpers van Dejoo ontwikkelen nieuwe items en heroverwegen traditionele items door te focussen op functionaliteit (gewicht, grootte, hantering, comfort, grip) en esthetiek, zonder het essentiële element te verwaarlozen: het plezier om ze te hanteren en te gebruiken.

Alle messen moeten door strenge kwaliteitscontroles in elke fase van de productie: van de productielijnen tot het aanbod van onze distributeurs om ervoor te zorgen dat de collectie bij u terechtkomt zoals Dejoo dat wil: perfect.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.