Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
light-my-fire-sporkcase
light-my-fire-spork-linkshandig-fuchsia-oranje
light-my-fire-spork
light-my-fire-spork-linkshandig-lime---cyan
light-my-fire-spork_titanium
light-my-fire-spork_titanium

Light My Fire Spork

Light My Fire Spork
×
Spork
Beschrijving

Light My Fire Spork

Light my Fire Spork is een vork, een mes en een lepel in één instrument. A spoon, fork and a knife in one.  De Light my Fire spork is gemaakt van hittebestendig materiaal, zonder BPA (zie hieronder). Een Light my Fire Spork is vaatwasserbestendig en geschikt voor gebruik in pannen met een antiaanbaklaag. Makkelijk schoon te maken. Extreem duurzaam en licht in gewicht. De Spork past perfect in je rugzak, picknickmand, broodtrommel, portemonnee of aktetas. We hebben een aantal keuzen, waarbij we de linkshandigen onder ons niet hebben vergeten!

  1. De Light my Fire Sporkcase is een handige opberg case waarin een tweetal Sporks (combi zwart/groen en combi blauw/lime)
  2. De Light my Fire Spork voor linkshandigen. Per twee verpakt in de combi's fuchsia/oranje en blauw/lime.
  3. De Light my Fire Spork, per 4 stuks verpakt in de kleuren lime, blauw, groen en oranje (€ 6,75)
  4. De Light my Fire Spork Titanium. Onverwoestbaar en lichtgewicht Titanium. Een juweeltje van een Spork. Gewaardeerd door de liefhebber en een reisgenoot voor het leven. Roest niet, is niet magnetisch en anti-allergisch. Smelt pas bij 1300oC (kost € 15,50)

Kijk hier het filmpje van Light my Fire over hun Spork

 

Bisphenol A (BPA) wordt gebruikt in de productie van polycarbonaat. Polycarbonaat is een kunststof (plastic) die heel wat toepassingen kent, onder andere bij de productie van CD's en in de verpakking van dranken. De meest verkochte plastics zijn ook gemaakt van polycarbonaat, dit plastic is net als glas makkelijk te reinigen en vrijwel onbreekbaar. Wat is er dan mis met bekers uit polycarbonaat? Het is bewezen dat BPA uit plastic 'loslaat' tijdens verhitting en in de voeding terechtkomt, de plastic industrie geeft dit toe maar beweert dat de vrijgekomen hoeveelheden te klein zijn om een schadelijk effect te hebben. Hiermee is een grote groep wetenschappers het niet eens want Bisphenol-A zou zelfs in kleine hoeveelheden een aantal schadelijke effecten hebben.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen