Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
light-my-fire-pack-up-cup_2
1486293546743
1486293546590
1486293546352
pack-up-cup-green
light-my-fire-pack-up-cup-groen
light-my-fire-pack-ip-cup-blauw8

Light My Fire Pack up Cup - 4-pack

Light My Fire Pack up Cup - 4-pack. handige opvouwbare cups voor onderweg.
Verkoopprijs: 19,95
Beschrijving

Light My Fire Pack up Cup - 4-pack

 Opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen, de Pack-up-Cup heeft een inhoud van maximaal 260ml/8,79oz. Het strakke deksel op de beker houdt jouw drinken warm en beschermt tegen vuil.

Eigenschappen: Gemakkelijk schoon te maken, inklapbaar, stapelbaar, maatstrepen, zonder BPA (zie hieronder) magnetron bestendig, geschikt voor de vaatwasser. Past in een MealKit en LunchKit.

Deze voordeelset bevat cups in de kleuren Green, Blue, Fuchsia en Lime. Verpakt per vier in een doos en desgewenst maken wij er een cadeautje van waarmee je voor de dag kunt komen.

Kijk hier hoe je de Pack Up Cup en Bottle gebruikt:

 

Maten 100x75x75mm
Gewicht: 54gr

Bisphenol A (BPA) wordt gebruikt in de productie van polycarbonaat. Polycarbonaat is een kunststof (plastic) die heel wat toepassingen kent, onder andere bij de productie van CD's en in de verpakking van dranken. De meest verkochte plastics zijn ook gemaakt van polycarbonaat, dit plastic is net als glas makkelijk te reinigen en vrijwel onbreekbaar. Wat is er dan mis met bekers uit polycarbonaat? Het is bewezen dat BPA uit plastic 'loslaat' tijdens verhitting en in de voeding terechtkomt, de plastic industrie geeft dit toe maar beweert dat de vrijgekomen hoeveelheden te klein zijn om een schadelijk effect te hebben. Hiermee is een grote groep wetenschappers het niet eens want Bisphenol-A zou zelfs in kleine hoeveelheden een aantal schadelijke effecten hebben.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen