Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
light-my-fire-pack-up-bottle-blauw
light-my-fire-pack-up-bottle-oranje
light-my-fire-pack-up-bottle_2

Light My Fire Pack up Bottle - opvouwbaar

Light My Fire Pack Up Bottle - opvouwbaar
Verkoopprijs: 14,96
×
Kleuren LMF
Beschrijving

Light My Fire Pack Up Bottle - opvouwbaar

Een fles, groot wanneer je deze nodig hebt en klein als je hem mee wilt nemen. Dit is de ultieme fles voor zowel de serieuze avonturier als de praktisch ingestelde stadsbewoner. De fles is inklapbaar in 3 delen, de Pack-Up-Bottle is makkelijk te vullen en schoon te maken. Door de stevige hals is het gemakkelijk om extra accessoires te gebruiken zoals een waterfilter. Een stevige lus zorgt ervoor dat je de dop niet kunt verliezen en zorgt er tevens voor dat hij gemakkelijk aan je rugzak of om je polst te bevestigen is.

Eigenschappen: Makkelijk te reinigen, opvouwbaar voor makkelijk transport, meetlijnen, BPA-vrij (zie hieronder), geschikt voor vaatwasser en magnetron.

 

Maten: 250x90x90 mm
Gewicht: 202 gr

Verkrijgbaar in de kleuren Blauw, oranje en Groen.

Bisphenol A (BPA) wordt gebruikt in de productie van polycarbonaat. Polycarbonaat is een kunststof (plastic) die heel wat toepassingen kent, onder andere bij de productie van CD's en in de verpakking van dranken. De meest verkochte plastics zijn ook gemaakt van polycarbonaat, dit plastic is net als glas makkelijk te reinigen en vrijwel onbreekbaar. Wat is er dan mis met bekers uit polycarbonaat? Het is bewezen dat BPA uit plastic 'loslaat' tijdens verhitting en in de voeding terechtkomt, de plastic industrie geeft dit toe maar beweert dat de vrijgekomen hoeveelheden te klein zijn om een schadelijk effect te hebben. Hiermee is een grote groep wetenschappers het niet eens want Bisphenol-A zou zelfs in kleine hoeveelheden een aantal schadelijke effecten hebben.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.