Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

Wie is hier de grootste

Wie is hier de grootste? Ervaar de werkelijk grootte van de vogels. Laat jonge kinderen echt kennismaken met de vogels. leeftijd 6+
Verkoopprijs: 15,99
Beschrijving

Wie is hier de grootste? Daniela Straus

Met dit prachtige platenboek ervaar je de werkelijke grootte van vogels. Wie is hier de grootste? Ga het maar uitzoeken.

Vogels zijn heerlijk om naar te kijken. Maar jammer genoeg vliegen mus, mees en roodborstje onmiddellijk weg wanneer we te dichtbij komen. Om een gevoel te krijgen bij de werkelijke grootte van deze dieren, toont dit boek 25 van onze meest populaire vogels en vertelt hoe en waar ze leven.

Voor het afbeelden van buizerds en bosuilen zijn er uitklapbare pagina’s opgenomen. Bijzonder uitgevoerd en leerzaam boek voor kinderen die alles willen weten over vogels

Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Daniela Strauss is leerkracht en natuurliefhebber Ze is veel buiten te vinden. Sinds twintig jaar houdt ze zich bezig met het observeren en definiëren van vogels.

Gebonden, hardcover
Formaat: 26,5cm x 25,5cm
Aantal pagina's: 28


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.