Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Terra-kids-onderzoekersloep
Terra-kids-onderzoekersloep
Terra-kids-onderzoekersloep
Terra-kids-onderzoekersloep

Terrakids Onderzoekersloep

Terrakids Onderzoekersloep. Met deze observatieloep kun je objecten goed bekijken. Met slim spiegelmechanisme voor een verrassend resultaat.i
Verkoopprijs: 12,79
Beschrijving

Terrakids Onderzoekersloep - observatieloep

Met de Terrakids Onderzoekersloep heb een uniek instrument in handen om de wereld van dichtbij te bekijken. In de observatieruimte kun je kevers, spinnen, slakkenhuizen, steentjes en andere in de natuur gevonden voorwerpen goed onder de loep nemen.

De Terrakids Onderzoekersloep vergroot bovenaan 6X en onder 4x. Er zitten twee handvatten aan, zodat je hem goed kun vasthouden.

Met een karabijhaak om makkelijk mee te nemen.

Afmeting: ca 10 x 13 cm

De producten van HABA Terrakids zijn hoogwaardige buitenproducten die kinderen graag willen gebruiken en die hen jaren inspireren. Terra Kids staat voor het verlangen naar beweging en avontuur, naar leuk onderzoek en ontdekken en naar tools die speciaal voor kinderen zijn gemaakt, maar geen speelgoed zijn.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen