Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Solar Brother SunLab Kooklaboratorium
Solar Brother SunLab Kooklaboratorium
Solar Brother SunLab Kooklaboratorium

SunLab Kooklaboratorium

Solar Brother SunLab Kooklaboratorium. De jonge, innovatieve solar chef maakt met deze oven op zonne-energie de lekkerste dingen.
Verkoopprijs: 22,99
Beschrijving

Solar Brother SunLab Kooklaboratorium

De SunLab is een eenvoudige educatieve mini oven/keuken die werkt op zonne-energie. Snel in elkaar gezet en werkt zonder vuur! Een mooie manier om kinderen de basis van koken te leren.

In slechts 10 minuten kan je bijvoorbeeld al genieten van overheerlijke chocoladefondue met vers fruit lekker in de vrije natuur. Een kaasfondue maak je in 20 minuten en een verse mini pizza heb je in 30 minuten klaar.

Het Solar Brother SunLab Kooklaboratorium is compact en lichtgewicht (350 gr) en je neemt hem makkelijk overal naar toe.

De temperaturen die bereikt kunnen worden liggen tussen de 40 en 80C. De doos is beveiligd met houten staven die het onbedoeld openen van de kooklade voorkomen. Begeleiding door een volwassene is wel gewenst, maar het Solar Brother SunLab Kooklaboratorium laat de kinderen veel autonomie bij het koken.

Het SunLab kooklaboratorium bevat: - Doos met 9 stuks S-ReflecT© spiegels voor het opvangen van zonnewarmte - Thermometer - Twee siliconen bakvormen - Houten staafjes - Kookboekje met handige tips en instructies

Probeer het uit met je favoriete recepten. Ga je de uitdaging aan? Veel kookplezier.

Vanaf 6 jaar.

Hieronder een filmpje van het Solar Brother SunLab Kooklaboratorium in actie. Wel in het Frans...


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen