Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

Navir Zoomscope

Navir Zoomscope microscoop. Handzame microscoop voor de jonge onderzoeker. Vergroot traploos 20 tot 40x
Verkoopprijs: 15,95
Beschrijving

Navir Zoomscope microscoop

Ga op onderzoek uit met deze handige Navir Zoomscope microscoop. Je kunt er van alles onder leggen. Insecten, bladeren, kristallen en nog veel meer. In de Nederlandstalige handleiding (klik hier om te bekijken) staan nog meer tips waarvoor je hem kunt gebruiken. Je kunt de Navir Zoomscope microscoop ergens over heen plaatsen, maar je kunt ook een van de bijgeleverde glaasjes gebruiken om een object te maken dat je kunt bekijken.

Er zit ook een ingebouwde verlichting bij, die werkt op een AA batterijtje. De verlichting gebruik je vooral als je iets bekijkt waar het licht niet door kan vallen. Als je een doorzichtig object hebt gemaakt dat je wilt bekijken dan richt je de Navir zoomscope microscoop op een lamp of de hemel. Maar let op: nooit direct naar de zon! Want dan kunnen je ogen beschadigen.

Er zit een wieltje aan de microscoop die er voor zorgt dat je de vergroting traploos kunt instellen van 20X tot maar liefst 40x. De Navir Zoomscope is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal.

Dit is een heel leuk instrument voor de jonge natuurliefhebber die de microwereld wil ontdekken.

Afmetingen: 16x9x6 cm

Vanaf ca 6 jaar.

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.