Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Navir Super Bug Viewer

Navir Super Bug Viewer

Navir Super Bug Viewer. Mt dit loeppotje met beweegbare lens die 10X vergroot kun je de insecten of andere onderwerpen wel van heel dichtbij bekijken.
Verkoopprijs: 8,99
Beschrijving

Navir Super Bug Viewer

De Navir loeppotjes worden tot de beste van de wereld gerekend. Er wordt degelijk materiaal gebruikt en de lensjes zijn gewoon goed.

Met deze Navir Super Bug Viewer kun je je onderwerp goed bekijken door de beweegbare lens. Eigenlijk is de Navir Super Bug Viewer meer een microscoop dan een loeppotje. Zorg dat je goed licht in het potje hebt en je zult versteld staan wat je ziet. Je kunt er een insect in doen, maar natuurlijk ook ieder ander object dat je wilt bekijken. Een steentje, een munt, een blaadje - wat je maar wilt.

Aan alles is gedacht, zelfs aan luchtgaatjes om levende inscecten van verse lucht te voorzien. Zodat je ze weer gezond kunt vrij laten.

In verschillende kleuren

WORLD'S BEST BUG VIEWER

Afmetingen: 8 x 8 x 12 cm
 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.