Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Naar buiten

Naar buiten. Ontdek de natuur. Panten, dieren, het weer, de sterrenhemel en nog veel meer. Leeftijd 8+
Verkoopprijs: 19,99
Beschrijving

Naar Buiten door Maria Ana Peixe Dias, Ines Teixiera do Rosario en Bernardo P. Carvalho

Met Naar buiten heb een geweldig boekwerk in handen dat je helpt om eropuit te gaan en de natuur te ontdekken. Daarvoor hoef je niet ergens buitenaf te wonen. In de stad valt er op natuurgebied ook steeds meer te beleven. De natuur komt heel breed aan de orde en houdt niet op bij de dampkring. De sterren en de planeten horen ook bij de natuur. Maar natuurlijk ook de insecten, bomen, bloemen en planten, amfibieën en reptielen en zoogdieren. Verder is er aandacht voor het weer en gesteenten. 

Niet alleen de weetjes zijn belang, in de natuur gaat het vooral om de beleving. Door de prachtige illustraties, de handige overzichtsplaten met dieren en planten en de vele doe- en kijktips is dit een geweldig boek voor de hele familie. Dus kom van de bank - ga samen de natuur verkennen!

Naar buiten is rijk geïllustreerd met tekeningen en ' aquarel achtige'  afbeeldingen in een of twee kleuren. De dieren, bomen en planten worden in fullcolour afgebeeld.

Naar buiten werd geschreven door twee Portugese flora- en fauna-experts en was al een succes in andere landen. De schitterende illustraties, de handige full colour overzichtsplaten met dier- en plantensoorten en de vele doe- en kijktips maken dit een geweldig boek voor de hele familie, om thuis in te lezen én om mee te nemen.

Maria Ana Peixe Dias is bioloog. Van kinds af aan heeft ze al een fascinatie voor de manier waarop insecten en wilde planten je tuin komen bevolken. Inês Teixeira do Rosário is als bioloog gespecialiseerd in reptielen, amfibieën en zoogdieren. Bernardo P. Carvalho illustreerde meer dan twintig kinderboeken en heeft daarvoor meerdere prijzen gewonnen.

Hardcover
Aantal pagina's: 368
Afmetingen: 17,5cm x 22,4cm
Rijk geïllustreerd


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.