Deze website maakt gebruik van cookies
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

logo.300x181

Verlanglijst

rood hart iconMaak nu een verlanglijst in onze webwinkel die je bewaart voor jezelf of deelt met familie en vrienden.  Lees meer.....

Snel account aanmaken voor verlanglijst

Mijn verlanglijst

 

 
Log in om een verlanglijst te maken

Mijn allereerste natuurboek

Mijn allereerste natuurboek. Ontdek de boeiende wereld van planten en dieren

Verkoopprijs: € 15,95
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving

Mijn allereerste natuurboek

Weet jij hoe een rups een vlinder wordt? Hoe een kastanjeboom eruit ziet? Welke wilde bloemen er in de wei groeien en welke vogels er aan de kust leven?  In deze natuurgids kom je van alles te weten over de natuur om je heen. Je maakt kennis met de dieren en planten in de stad en op het platteland, in je tuin, in het bos, de rivieren en vijvers, maar ook aan zee en op het strand. Je leert ook wat je zelf kunt doen om de natuur te beschermen door bijvoorbeeld een schuilplaats voor egels te bouwen.  Door dit boek kun niet alleen erg veel leren, het is ook nog eens superleuk met veel spel ideeën, experimenten en knutselprojecten. Om te zien of je alles goed hebt begrepen, zijn er interessante quizvragen. 

Leeftijd: ca 9+

Afmetingen: 20 x 25,5 cm

Aantal pagina's: 128

Prachtig hardcoverboek. Onvergetelijk cadeau voor de jonge natuurliefhebber

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen