Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
natuur - survival - ontdekken
×
 x 

0

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Verzending (tijdelijk)

Momenteel hanteren wij tijdelijk aangepaste verzenddagen. Wij verzenden op dinsdag, donderdag en in het weekeinde. Zo mogelijk op de andere dagen, maar dit kunnen we niet garanderen.

Ook namens de Sint pakken wij in

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen. In deze tijd van het jaar ook namens de Sint!

Mierenboerderij

Mierenboerderij. Helemaal compleet
Verkoopprijs: 11,99
Korting
Beschrijving

Mierenboerderij

Wil je eens een tijdje het leven van de mieren bestuderen? Vang er dan een stelletje en stop ze in je mierenboerderij. De mierenboerderij is helemaal compleet, gevuld met een speciale gel die de mieren gebruiken om zich te voeden en om de gangen in te maken. Omdat de gel doorzichtig is, kun je goed zien hoe ze hun gangen maken. De gel bevat voedingsstoffen en vocht genoeg voor de mieren om van te leven. De mierenboerderij kan goed afgesloten worden, dus jouw mieren lopen niet door het hele huis. De gel is van plantaardige oorsprong en is volkomen veilig en vrij van giftige stoffen. Verder is de gel voor gerbuik gesteriliseerd om bacteriën te doden.

Levering:

  • Mierenboerderij met groene gel (17x5x14cm)
  • Staafje om een beginnetje te maken voor jouw mieren
  • Vergrootglas
  • Instructie

Onze beoordelingen op Webwinkelkeur


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 189 reviews.