Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

Mierenboerderij

Mierenboerderij. Helemaal compleet
Verkoopprijs: 11,99
Beschrijving

Mierenboerderij

Wil je eens een tijdje het leven van de mieren bestuderen? Vang er dan een stelletje en stop ze in je mierenboerderij. De mierenboerderij is helemaal compleet, gevuld met een speciale gel die de mieren gebruiken om zich te voeden en om de gangen in te maken. Omdat de gel doorzichtig is, kun je goed zien hoe ze hun gangen maken. De gel bevat voedingsstoffen en vocht genoeg voor de mieren om van te leven. De mierenboerderij kan goed afgesloten worden, dus jouw mieren lopen niet door het hele huis. De gel is van plantaardige oorsprong en is volkomen veilig en vrij van giftige stoffen. Verder is de gel voor gerbuik gesteriliseerd om bacteriën te doden.

Levering:

  • Mierenboerderij met groene gel (17x5x14cm)
  • Staafje om een beginnetje te maken voor jouw mieren
  • Vergrootglas
  • Instructie

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.