Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
Wij bestaan 5 jaar!!
×
 x 

0

Het grote boek van de natuur

Het grote boek van de natuur
Verkoopprijs: 25,66
Beschrijving

Het grote boek van de natuur

In 67 platen vol informatie neemt dit boek je mee op ontdekkingsreis. Je ziet in Het grote boek van de natuur op welke slimme manieren planten en dieren weten te overleven. Waarom hebben bepaalde dieren een bepaald uiterlijk? Ontdek hoe in de natuur alles met elkaar in verbinding staat door de gekleurde pijlen te volgen van de ene naar de andere plaat. Zo kom je steeds meer te weten over de wonderen van de natuur. Honderden dieren passeren de revue, van otter tot zandvlo.

Dit levendige boek met zijn vintage illustraties wijst op eenvoudige wijze de weg langs fotosynthese en voelspriet. Het is te lezen van begin tot eind of te gebruiken als naslagwerk. Een eigentijdse encyclopedie voor jong en oud.

Amanda Wood begon haar carrière als illustrator bij het Natural History Musuem, voordat ze uitgeverij Templar oprichtte. In haar dertig jaar daar stond ze aan de wieg van het wereldwijde succes van vele titels en series.

Mike Jolly heeft ruim 25 jaar ervaring als vormgever en artdirector van kinderboeken. Tijdens een bezoek aan een tweedehandswinkel kwam hij op het idee om oude schoolkaarten als uitgangspunt te nemen bij het ontwerpen van dit boek.

Owen Davey is freelance illustrator met vele prijzen op zijn naam. Zijn prentenboeken verschenen op elk continent behalve Antarctica. Hij woont en werkt in Groot-Brittannië.

Hardcover
Aantal pagina's: 112
Afmetingen: 25,5cm x 31cm
Rijk geïllustreerd


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.