Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

Handboek voor wildplukkertjes

Handboek voor wildplukkertjes. Hét boek voor kinderen over wat er allemaal lekker en leuk is in de natuur.
Verkoopprijs: 15,99
Beschrijving

Handboek voor wildplukkertjes door Erica Bakker en Ellen van den Broek.

Illustraties door: Rachelle Klaassen

Het handboek voor wildplukkertjes staat vol dingen die je kunt doen in de natuur. In de titel staat niet voor niets dat het voor 'wildplukkertjes' is. Het boek staat boordevol recepten die je kunt maken van planten die je kunt plukken in de natuur. Margrietjes in de sla, heksensoep van brandnetels, komkommer met zeesla en nog veel meer. Ook leer je hoe je jeukpoeder moet maken van rozenbottels en een fakkel van een lisdodde. Je komt er ook achter waarom Fluitekruid, Fluitekruid heet. Er zijn activiteiten voor het voorjaar, zomer en najaar. Maar ook die je het hele jaar rond kunt doen. Alles is gemaakt rond verschillende thema's en omgevingen zoals bos, strand en stad.

Dit boek is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en zodanig geschreven dat de kinderen er in de meeste gevallen zelf mee aan de slag kunnen. Alles heel helder beschreven en boordevol prachtige illustraties.

Enig toezicht van volwassenen is wellicht wel gewenst bij sommige activiteiten, zoals bijvoorbeeld een lisdodde in de fik steken.

Aantal pagina's: 176
Afmetingen: 161 x 216 x 22 mm

De makers

Erica Bakker en Ellen van den Broek pasten als jonge moeders op elkaars kinderen met wie ze veel buitenactiviteiten ondernamen. De herinneringen daaraan vormden de aanleiding voor dit boek waarin ze de kennis van al die jaren verzameld hebben. Eerder schreven ze samen Het Speurtochtenboek, vol spannende speurtochten rondom verschillende thema’s.

Rachelle Klaassen, bekend van Het Plantenasiel in Amsterdam, ontfermt zich over aan de straat gezette kamerplanten. Afgestudeerd aan de Design Academy combineert ze haar liefde voor de natuur en talent voor tekenen en vormgeving in dit boek.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.