Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1440585086964

Aan de slag met de microscoop

Aan de slag met de microscoop. Maak je eigen preparaten en ontdek een wereld die je niet met je blote oog kunt zien.
Verkoopprijs: 13,32
Beschrijving

Aan de slag met de microscoop

Hoe moet je een microscoop of loep gebruiken om de microwereld van dichtbij te verkennen? Dit boek laat je zien hoe je dat kunt doen.

Heb je zin om een bijzondere en mysterieuze wereld te ontdekken die onzichtbaar is voor het blote oog? Dat kan met de microscoop! - Onderzoek piepkleine, bijna doorzichtige wezentjes in een druppel vijverwater. - Ontdek de rode en witte bloedlichaampjes in je bloed. - Bewonder hoe suikerkristallen van dichtbij schitteren als edelstenen. In dit boek kom je te weten hoe de microscoop werkt en wat je allemaal nodig hebt om de natuur van dichtbij te bekijken. Stap voor stap leer je hoe je kleine doorsneden maakt en hoe je met behulp van objectglaasjes een preparaat samenstelt. De vele tips begeleiden je bij je onderzoek en zorgen ervoor dat je maximaal kunt genieten van je ontdekkingen. Zoek snel wat blaadjes, haartjes en ander materiaal bij elkaar en ga op ontdekking in de wonderlijke wereld van microscopisch kleine deeltjes!

Leeftijd: ca 10+

Afmetingen: 20 x 25,5 cm

Aantal pagina's: 47

Hardcover

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.