Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

zeg-kleine-roodborst-pagina-1
zeg-kleine-roodborst-pagina-2

Zeg kleine Roodborst

Zeg kleine Roodborst - kijk en luisterboek voor peuters en kleuters
Verkoopprijs: 15,37
Beschrijving

Zeg kleine Roodborst - kijk en luisterboek voor peuters en kleuters

Zeg kleine roodborst...

wat zing jij stoer

Roodborstje Freek gebruikt zijn zang om vreemde vogels uit zijn achtertuin te houden maar hoe vindt hij dan een vrouwtje? De jonge lezer leert o.a. dat roodborstjes hun gebied niet willen delen met andere vogels.

Door de bijgeleverde CD is dit Zeg kleine verhaal ook te beluisteren en de moderne variant van Roodborstje tik heet hier Roodborstje, zing dan.

Zeg kleine Prentenboeken met een dier in de hoofdrol die gaan over de echte natuur. De echte natuur zit vol mooie en leerzame dierenverhalen die juist geschikt zijn voor jonge kinderen. De boeken uit de serie “Zeg kleine..” zijn niet alleen prachtig geïllustreerd en prettig om voor te lezen. Ze bieden jonge kinderen al vroeg de kans om de natuur om hen heen goed te leren kennen. De boeken zijn voorzien van een CD met een prachtig liedje over het dier, kleurplaten en knutsel- ideeën  De boeken zijn ook zeer geschikt voor natuuronderwijs!

Afmetingen: 24,5 cm x 24,5 cm

zeg kleine roodborst

Zeg kleine roodborst

 

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.