Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

1433595382904
143359538319
1433595383408
1433595383902

Zeg kleine Grutto

Zeg kleine Grutto - kijk en luisterboek voor peuters en kleuters
Verkoopprijs: 15,37
Beschrijving

Zeg kleine Grutto - kijk en luisterboek voor peuters en kleuters

Zeg kleine grutto...

wat zoek jij toch?

Dit boekje uit de Zeg kleine...serie geeft kinderen veel informatie over de grutto. De koning van onze weilanden. Drie kleine grutto's gaan op zoek naar insecten, maar die vangen valt niet mee! Maar dan ontdekken ze een wei vol bloemen en met heel veel lekkere insecten.

Ook dit Zeg kleine.. prentenboek bevat een link naar een mp3 met een speciaal voor dit boek geschreven liedje over de grutto van Yvo de Wijs.

Zeg kleine Prentenboeken met een dier in de hoofdrol die gaan over de echte natuur. De echte natuur zit vol mooie en leerzame dierenverhalen die juist geschikt zijn voor jonge kinderen. De boeken uit de serie “Zeg kleine..” zijn niet alleen prachtig geïllustreerd en prettig om voor te lezen. Ze bieden jonge kinderen al vroeg de kans om de natuur om hen heen goed te leren kennen. De boeken zijn voorzien van een CD of link met een prachtig liedje over het dier, kleurplaten en knutsel- ideeën  De boeken zijn ook zeer geschikt voor natuuronderwijs!

Afmetingen: 24,5 cm x 24,5 cm

 

 

 

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.