Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

zeg-kleine-bij-pagina-1
zeg-kleine-bij-pagina-2

Zeg kleine Bij - kijk en luisterboek voor peuters en kleuters

Zeg kleine Bij - kijk en luisterboek voor peuters en kleuters
Verkoopprijs: 15,37
Beschrijving

Zeg kleine Bij - kijk en luisterboek voor peuters en kleuters

Zeg kleine bij....

wat dans jij mooi

Kleuters leren de wonderlijke wereld van de bijen kennen. Het verhaal van Doris en haar zusjes gaat over nectar en honing en hoe ze dit gaan vinden. Het mooie van dit Zeg kleine  prentenboek is weer een leerzaam en prachtig geïllustreerd verhaal over dieren in hun natuurlijke omgeving.

Met CD om het verhaal de beluisteren en het liedje Neem een dagje vrij, bij.

Zeg kleine Prentenboeken met een dier in de hoofdrol die gaan over de echte natuur. De echte natuur zit vol mooie en leerzame dierenverhalen die juist geschikt zijn voor jonge kinderen. De boeken uit de serie “Zeg kleine..” zijn niet alleen prachtig geïllustreerd en prettig om voor te lezen. Ze bieden jonge kinderen al vroeg de kans om de natuur om hen heen goed te leren kennen. De boeken zijn voorzien van een CD met een prachtig liedje over het dier, kleurplaten en knutsel- ideeën  De boeken zijn ook zeer geschikt voor natuuronderwijs!

Afmetingen: 24,5 cm x 24,5 cm

 

mijn kleine bij

mijn kleine bij


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.