Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1443783465505
1443783465575

Weerstation National Geographic basic

Weerstation National Geographic basic. Voorspel zelf de trend van het weer van de komende dagen.
Verkoopprijs: 43,95
Beschrijving

Weerstation National Geographic basic 

Met dit weerstation van National Geographic hang je een attractief instrument in je kamer dat heel praktisch de binnen- en buitenperatuur aangeeft. En ook een betrouwbare weersvoorspelling voor de dag en de trend van de komende dagen. Je kunt drie alarmeringen instellen.

De exacte tijd en datum wordt weergegeven via De exacte tijd wordt via DCF-77 weergegeven.  DCF77 is een tijdseinzender die vanuit Mainflingen in Duitsland via de lange golf op een frequentie van 77,5 kHz met een vermogen van 50 kW een signaal uitzendt dat binnen een straal van meer dan 1500 km te ontvangen is. Altijd de exacte tijd op je display.

Het National Geographic weerstation is voorzien van een losse sensor die je buiten plaatst. Dus geen gedoe met draden. Een bereik van 10-15 meter zou geen probleem moeten zijn.

De gegevens zijn goed af te lezen op het heldere display. De batterijen (4x AAA) voor de unit en de sensor worden bijgeleverd.

De afmetingen van het Weerstation National Geographic basic zijn 12x7 cm.

 

 

 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen