Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1470142807471
1470142807640
1470142807917
1470142807598

Vogels verassend dichtbij

Vogels Verassend Vlakbij. Een vrolijke vogelgids voor alle natuurliefhebbers!
Verkoopprijs: 9,95
Beschrijving

Vogels Verassend Vlakbij - Jip Louwe Kooijmans (KNNV)

Vogels verassend dichtbij is bij uitstek een vogelgids voor de natuurliefhebber die meer over vogels te weten wil komen. In de tuin, op een wandeling of op vakantie. Ook voor de jonge en beginnende vogelaar is dit bij uitstek de juiste vogelgids. Zonder moeilijke vaktermen. Met behulp van de gids kun je meer dan 200 soorten Nederlandse en Europese vogels herkennen. Maar dit niet alleen. Het boek staat ook vol wetenswaardigheden over vogels. Over de gebieden waar ze voor komen, het terrein (parken, bossen, tuinen etc).

Bij iedere soort is een handige maandtabel opgenomen waarmee je in één oogopslag kunt zien wanneer de soort in ons land is. Verder is er van iedere maand van het jaar een aantal pagina's opgenomen met specifieke zaken over de desbetreffende maand. Ook wordt er verklapt waar je in Nederland heen moet gaan om bijzondere vogels te spotten. 

  • Leuke wetenswaardigheden over vogels
  • Talloze tips over hoe je vogels makkelijk kunt herkennen
  • Welke vogels kun je in welke maand zien?
  • Ingedeeld per gebied
  • Extra ruimte voor eigen notities en/of schetsen

Geniet van de zingende spreeuw op het perron of brutale mussen op het terras. Lees meer over hun leven en ontdek wat ze nodig hebben. In de tuin of op pad, leer de vogels kennen en wordt een enthousiaste vogelliefhebber.

Jip Louwe Kooijmans (1966) is van jongs af aan gefascineerd door vogels. Hij raakte geïnteresseerd in stadsvogels toen hij ontdekte dat aan wat in de boekjes beschreven staat. Hij schreef verschillende vogelboeken, waaronder ‘Stadsvogels in hun domein’ en ‘Zakgids vogels van Nederland en België’.

Met de KNNV serie ‘verrassend vlakbij’ begint het genieten van de natuur dichtbij huis. In je eigen tuin of op pad, wandelend en fietsend, in ieder seizoen. De ervaren schrijvers geven inspiratie voor wat je zelf voor de dieren en planten kunt doen en gouden tips voor onverwachte ontmoetingen. Ontdek zo het goudhaantje: het kleinste vogeltje van Nederland en symbool voor deze serie.

 Ook verschenen in dezelfde serie:

  • Tuindieren 
  • Vlinders & Libellen

Aantal pagina's: 344
Formaat: 12x16 cm
Rijk geïllustreerd (kleur)
Hardcover


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.