Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Verrekijker Dartmoore 10x25 camo

Verrekijker Dartmoore 10x25 camo. Compacte en lichtgewicht verrekijker van het outdoormerk Highlander in camo uitvoering.
Verkoopprijs: 35,25
×
Beschrijving

Highlander verrekijker Dartmoore 10x25 camo. 

De Dartmoore 10x25 camo is een dakkant verrekijker met goede eigenschappen en een flinke vergroting van maar liefst 10x. Hermee haalt hij verre onderwerpen dichtbij. Hij is klein opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen op een wandeling of trektocht. De behuizing is van metaal, afgewerkt met sterk rubber in camouflage kleuren. Leuk om te zien en een stevige, prettige grip.

Als er op een verre reis op de grammen bagage gekeken moet worden dan is deze compacte verrekijker een goede keus. Scherpstellen gaat heel makkelijk met deze verrekijker.

Door de opening van 25mm is het kijker die vooral overdag goed te gebruiken is. In de schemering presteert de Highlander Dartmoore 10x25 camo wat minder.

Levering:

Verrekijker Dartmoore 10x25 camo verrekijker
Nylon heuptas 
Draagriem
Lensdoekje

SPECIFICATIES:

Gezichtsveld 101 m / 1000
Optisch design Dakkant
Coating Volledige coating
Prisma's BK-7
Vergroting 10x
Lensdiameter 25 mm
Lichtsterke 6,25
Schemergetal 15,8
Scherp vanaf   
Gewicht  
Afmetingen 110 mm

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen