Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Terrakids zaklamp
Terrakids zaklamp
Terrakids zaklamp
Terrakids zaklamp
Terra-kids-zaklamp-3
Terrakids zaklamp
Terrakids zaklamp
Terrakids zaklamp

Terrakids Zaklamp

Terrakids Zaklamp. Licht in de duisternis. In je tent, boomhut of gewoon onderweg.
Verkoopprijs: 14,96
Beschrijving

Terrakids Zaklamp

Veilig in het donker op pad met de Terrakids Zaklamp. Een stoere zaklamp die veel licht geeft en betrouwbaar is. Perfect als je 's avonds nog met je familie op pad gaat, op de camping of in je hut. Of gewoon in je slaapkamer, natuurlijk.

Deze Terrakids Zaklamp is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft drie verschillende standen en een knipper/SOS functie. Met de schakelaar achter op de zaalmp zit je hem snel aan en uit. Met karabijnhaak zodat je hem altijd ergens binnen handbereik kunt ophangen.

De Terrakids Zaklamp werkt op 3 AAA batterijen (niet inclusief)

Afmeting: ca 14,5 cm

De producten van HABA Terrakids zijn hoogwaardige buitenproducten die kinderen graag willen gebruiken en die hen jaren inspireren. Terra Kids staat voor het verlangen naar beweging en avontuur, naar leuk onderzoek en ontdekken en naar tools die speciaal voor kinderen zijn gemaakt, maar geen speelgoed zijn.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen