Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
science-x-ruimtevaart-avontuur-2
science-x-ruimtevaart-avontuur-3
science-x-ruimtevaart-avontuur-4

Science X - ruimtevaart avontuur

Science X - ruimtevaart avontuur van Ravensburger
Verkoopprijs: 14,95
Beschrijving

Science X - ruimtevaart avontuur van Ravensburger

Dit is een van de leukste Science X dozen die we hebben. Treedt in de voetsporen van André Kuipers en leer de dingen die iedere astrounaut moet weten. Met maar liefst 13 experimenten leer je hoe een raket werkt, hoe astronauten oefenen met gewichtloosheid en hoe lang het duurt voordat je op de maan bent. Je leert zelfs je eigen raket te maken en te lanceren (spectaculaire, maar ongevaarlijke techniek). 

Inhoud: Raketstraalpijp, was, tol (punt en houder), kunststof reageerbuisje met deksel, 3 rietjes, planeetkaarten, krijt, schuurpapier, schuimblok, draad, 2 drukknoppen (boven en onderkant), set kegelsjablonen, stabilisatievleugels voor raket, houderring voor stabiliteitsvleugels, raketkaarten (zwart en wit) kaart van het heelal, tolschijf sateliet, draaischijf snelheid, vliegbaanpaneel, marsbaanschijf, aardbeving, vluchtbaanschijven, tabel aantrekkingskracht, handleiding

Formaat doos: 23x34x6 (medium)
Leeftijd: 8+

Met de Science X serie heeft Ravensburger een aantal leuke en spannende dozen gemaakt voor kinderen die willen weten hoe de dingen in de natuur werken. Wetenschappelijk verantwoord en aansluitend bij de belevingswereld van de kinderen. 

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.