Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

science-x-ecosysteem-aarde-2
science-x-ecosysteem-aarde-3
science-x-ecosysteem-aarde-4
science-x-ecosysteem-aarde-5
science-x-ecosysteem-aarde-6

Science X - eco systeem aarde

Science X - ecosysteem aarde van Ravensburger
Verkoopprijs: 32,95
Beschrijving

Science X ecosysteem aarde van Ravensburger

Je wordt een plantenexpert met deze Science X ecosystem aarde van Ravensburger. Maak je eigen ecosystem in je eigen biosfeerkoepel. Leer door middel van 11 experimenten hoe de kringlopen in de natuur werken en hoe belangrijk het plantenleven is. Je zult zien dat als de levensvoorwaarden verandert dat invloed heeft op het leven in je koepel. Kijk naar welke bodemsoorten en voedingstoffen planten de voorkeur geven. Alles met een duidelijke uitleg hoe je het moet doen en informatie over de achtergronden. Begrijp de grote wereld via je eigen kleine wereld onder glas.

Inhoud: Tuinkers zaad, alfalfa zaad, tarwe zaad, potgrond, bodemvlies, 4 paperclips, biosfeerwanden, biosfeerdeksel, grondwaterbekken, 2 kleurstof tabletten, vouwtrechter, minithermometer, 3 basisschaaltjes, 2 speciale schaaltjes, pipet, vulkaanmeer, handleiding

Formaat doos: 30x43x7
Leeftijd: 8+

Met de Science X serie heeft Ravensburger een aantal leuke en spannende dozen gemaakt voor kinderen die willen weten hoe de dingen in de natuur werken. Wetenschappelijk verantwoord en aansluitend bij de belevingswereld van de kinderen. 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf ‚ā¨ 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.