Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

1433597124891
1433597124355
1433597124530
1433597124714

Rupsen horen poepen

Rupsen horen poepen. Praktisch natuur doe boek voor (groot) ouders en leerkrachten en begeleiders van kinderen tussen 0 en 100 jaar.
Verkoopprijs: 30,80
Beschrijving

Rupsen horen poepen. Praktisch natuur doe boek - Jeanette Boogmans

Het was voor ons even denken in welke categorie van onze webwinkel we dit boek moesten plaatsen. Het is onmiskenbaar een boek voor kinderen en jeugd, maar bestemd voor degenen die 'iets' leuks en educatiefs met deze kinderen wil doen in de natuur.

Aan de hand van onze zes zintuigen laat Jeanette Boogman zien hoe kinderen de natuur kunnen beleven. Naast ideeën voor spannende kinder- en groepsactiviteiten biedt het ook veel achtergrondfeitjes over dieren en planten. Het enige dat we nodig hebben is nieuwsgierigheid en vies mogen worden ;-)

Het boek prikkelt om zelf op pad te gaan: in het bos of bij een sloot. Maar ook gewoon in de achtertuin of in de berm langs de straat wemelt het van de diertjes en bloemen en leuke dingen om te doen.

Neem eens een bladerdouche, hoor de rupsen poepen op eikebladeren, luister naar het kikkerkoor en nog veel meer.....

Interessant voor natuurgidsen, docenten in het basisonderwijs, begeleiders in de kinderopvang en natuurlijk voor (groot)ouders. Geschikt voor alle leeftijden van 0 tot 100 jaar!

Uit de pers:

Trouw: "Met name voor opuder, docenten, medewerkers van buitenschoolseopvang en natuureducatief personeel is het boek een handige gids"

"Een juweeltje": Marc Veekamp, Stichting Veldwerk Nederland

Vogeldagboek.nl: "Spannend en leerzaam voor jonge mensen, ontspannend voor grote mensen"

Afmetingen: 18,5x17 cm (bxh)

Aantal blz.: 208


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.