Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Opinel Outdoor Junior No 7

Opinel Outdoor Junior Zakmes No 7
Verkoopprijs: 23,99
Beschrijving

Opinel Outdoor Junior Zakmes No 7

outdoorjunior website 3

Jonge avonturiers gebruiken het Opinel Outdoor Junior Zakmes No 7 voor al hun activiteiten. Dit stoere outdoor zakmes is perfect voor scouting en door zijn waterbestendigheid kunnen de zeeverkenners er ook prima uit de voeten. De afgeronde punt is niet alleen veilig, maar maakt het mes ook geschikt voor de picknick buiten. Het klaarmaken van de boterham wordt wel erg makkelijk zo. 

Het outdoor mes is gemaakt van roestvrij Sandvik 12C27, dat door Opinel is verbeterd met een kleine toevoeging van carbonstaal en chrome. 

Het handvat is gemaakt van hoogwaardige kunstof (polyamide), stevig en bestand tegen een stootje, vocht en extreme temperaturen (-40C tot +80C).

Het Opinel Outdoor Junior Zakmes No 7 heeft een ingebouwde (nood)fluit die 110 db kan produceren.

Natuurlijk met de veilige virobloc sluiting om onverwacht dichtklappen tijdens gebruik te voorkomen.

 Model: Opinel Outdoor Junior Zakmes No 7  
 Kleur Rood
 Lengte lemmet: 7,5 cm
 Lengte uitgevouwen: 18 cm

Kindermessen zijn afgerond en minder scherp, maar wel scherp genoeg om je te verwonden. Veilig omgaan met een mes (onder toezicht) is daarom heel belangrijk.

Ons advies is om kinderen vanaf ca 7 jaar alleen onder toezicht een eigen mes te laten gebruiken. Afhankelijk van de ontwikkeling van de fijne motoriek en het hebben van geduld en evenwicht zijn jonge tieners (9 -12 jaar) over het algemeen wel in staat om verantwoord met een eigen zakmes om te gaan.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen