Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
1497608900177

Natuurwijzer SPOREN

Natuurwijzer SPOREN. 150 diersporen, uitwerpselen, braakballen en nestplaatsen
Verkoopprijs: 6,00
Beschrijving

Natuurwijzer SPOREN

De natuur is vol van sporen. Soms kost het wat moeite om ze te (leren) zien. Sporen zijn werkelijk overal. Een spoor is alles wat een dier achterlaat als hij ergens is geweest. Dit kan zijn een: vraatspoor, pootafdruk of een uitwerpsel. Maar ook een veer op de grond of een uitgehakt nest is een spoor. Een spoor zegt iets over het dier. In deze natuurwijzer SPOREN vind je een overzicht van de algemeen voorkomende diersporen.

Als een dier eet, laat hij meestal een spoor achter. Dat kan een tak zijn die is aangevreten door een ree, een door een muis open geknabbelde hazelnoot of een braakbal van een uil.  

Aan een pootafruk kun je zien, welk dier er heeft gelopen. De beste plekken om pootafdrukken te zoeken zijn in de modder, op een zandweg, op het strand en in de sneeuw.

Aan de uitwerpselen kun je vaak zien wat het dier heeft gegeten. Een drol van een vleeseter stinkt en er zitten haartjes en botjes in. In een drol van een planteneter zitten takjes, blaadjes en gras. 

Pagina's: 16
Formaat: 10x21 cm
Vouwkaart full colour


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen