Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Morakniv Wood Carving junior 164

Morakniv Wood Carving Junior 164. Junior houtsnijmes
Verkoopprijs: 20,95
Beschrijving

Morakniv Wood Carving junior 164 - houtsnijmes voor de jeugd

De Morakniv Wood Carving Junior 164 is speciaal ontworpen om de jeugd de eerste stappen op het gebied van het houtsnijden bij te brengen. Door de vingerbescherming (fingerguard) is de Morakniv Wood Carving Junior 164 extra veilig. Maar het blijft een scherp mes met een scherpe punt, in tegenstelling tot de andere junior messen. Het lemmet is gemaakt van drie lagen gelamineerd staal, met de scherpe snijrand in het midden. Dit geeft het mes extra stevigheid.

Het handvat is gemaakt van berk en in verhouding tot het mes vrij groot, optimaal voor houtsnijwerk. Met de scherpe punt kun je het fijne werk doen. De Morakniv Wood Carving 120 wordt geleverd met een kunststof sheath. Die kun je op zijn Scandinavisch aan je riem hangen. Waarschijnlijker is het dat je hem bij je draagt in je tas.

Ons advies is om kinderen vanaf ca 7 jaar alleen onder toezicht een eigen mes te laten gebruiken. Afhankelijk van de ontwikkeling van de fijne motoriek en het hebben van geduld en evenwicht zijn jonge tieners (9 -12 jaar) over het algemeen wel in staat om verantwoord met een eigen zakmes om te gaan. De Morakniv Wood Carving Junior 164 is door zijn scherpe punt geschikt voor wat oudere kinderen, wij schatten -afhankelijk van het kind - 10+

Kleur  Hout
Staalsoort Gelaminderd RVS
Model lemmet Clip point
Vergrendelsysteem nvt
Handgreep Berk (geolied)
Etui Kunststof, zwart
Hardheid (Rc) 59
Lengte lemmet (cm) 7.80
Lengte handgreep (cm) 9.50
Lengte totaal (cm) 17.30
Dikte van het lemmet (mm)  
Gewicht (gr) 54

TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen