Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
Kikkerland-huckleberry-dubbele-loep-vergrootglas
Kikkerland-huckleberry-dubbele-loep-vergrootglas
Kikkerland-dubbele-loep-1-1
Kikkerland-huckleberry-dubbele-loep-vergrootglas

Kikkerland Huckleberry Vergrootglas

Kikkerland Huckleberry Vergrootglas. Met deze dubbele loep die maar liefst 5x en 10x vergroot kun je prima de microwereld ontdekken.
Verkoopprijs: 12,50
Beschrijving

Kikkerland Huckleberry Dubbel Vergrootglas.

Het Huckleberry dubbel vergrootglas is het perfecte hulpmiddel voor het onderzoeken van kleine insecten, planten en meer. Maak het vast aan je tas of riem en je bent altijd klaar de microwereld te ontdekken en alle details te bekijken.

De Huckleberry Dual Magnifier van Kikkerland heeft twee onbreekbare lenzen met 5x en 10x vergroting. Inclusief koord om veilig aan rugzakken, riemlussen of pols te bevestigen. Het Huckleberry Vergrootglas is gemaakt van beukenhout, een echte lens van glas en een leren koordje.

Een deel van de verkoop van Huckleberry komt ten goede aan het Children & Nature Network.

Kikkerland design ontwerpt en produceert originele en handige gadgets. Wij hebben hier een selectie uit gemaakt van producten die passen in ons assortiment. Voor de jeugd is er de Huckleberry lijn is. Kikkerland gebruik altijd duurzaam geproduceerde grondstoffen en steunt actief goede doelen. Kikkerland design is een merk dat bij Natuurgadgets.nl past.


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.