Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Vakantie

In verband met de vakantieperiode kunnen wij de bestellingen tot 12.00 uur nog dezelfde dag verwerken. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende dag verzonden.

Vergelijken

Er zijn geen items aan vergelijken toegevoegd.

Verlanglijst

Jouw verlanglijst is leeg

Laat je bestelling inpakken

Je bestelling gratis laten inpakken als cadeautje voor kinderen of volwassenen. Leuk om zelf te geven of met een persoonlijke boodschap te laten bezorgen op ieder adres ter wereld.

izonnestelsel2

Izonnestelsel

IZonnestels. De mysteries van het zonnestelsel komen tot leven dankzij de digitale magie van Augmented Reality (AR).
Verkoopprijs: 13,32
Beschrijving

iZonnestelsel

Kunnen we mensen naar Mars sturen? Is er leven op de grootste maan van Jupiter? De mysteries van het zonnestelsel komen tot leven dankzij de digitale magie van Augmented Reality (AR). Met de speciale iZonnestelsel-app, die samenwerkt met het boek, creëer je een levensecht 3D-beeld. Je kunt nu zelf op een fantastische virtuele ontdekkingstocht gaan in de ruimte. De planeten waren nog nooit zo dichtbij!

Met meer dan 10 Augmented Reality features die een waanzinnig beeld geven van de ruimte en de technologie die we gebruiken om de ruimte te ontdekken!

Naast de spectaculaire effecten via de apps (voor IOS en Android) bevat het boek veel informatie over verschillende aspecten van ons zonnestelsel

Bekijk dit filmpje: