Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0

Insecten uitvergroot

Insecten uitvergroot. Insectengids met 100 insecten die je in huis en tuin kunt aantreffen. In heldere uitvergrote foto's en duidelijke beschrijvingen.
Verkoopprijs: 13,98
Beschrijving

Insecten uitvergroot door Matthias Helb

Insecten uitvergroot is een unieke insectengids. En vind je de meest voorkomende insecten die je in de tuin, in huis of tijdens een wandeling tegen het lijf kunt lopen.

Insecten uitvergroot is voorzien van heldere, (meer dan) levensgrote foto’s, waardoor je ze niet alleen in volle glorie kunt bewonderen maar ook hun kenmerken duidelijk kunt onderscheiden. 

Naast elke foto staat als referentie een silhouet van de werkelijke grootte van het insect. Welke insecten worden steevast door elkaar gehaald of ten onrechte gezien als (on)gevaarlijk? Met uitgebreide informatie over levenswijze, verspreiding en leefgebied en extra inschriften om details te benadrukken.

  • 100 insecten in huis en tuin
  • Naast elke foto een silhouet van de werkelijke grootte
  • Met indicatie over welke insecten beschermd, schadelijk en nuttig zijn
  • Uitgebreide informatie over verspreiding, levenswijze en leefgebied

Insecten uitvergroot is dé insectengids voor iedereen die geen ambitie heeft om insectenexpert te worden, maar wel wil weten wat er in en om huis rondvliegt en -kruipt.

Matthias Helb is schrijver en dierkundige, met als specialisme insecten. Hij werkte mee aan diverse expedities en er is zelfs een insect dat naar hem is vernoemd.

Paperback met flappen
Formaat: 13,2 x 19,2 cm
Aantal pagina's: 112

 


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen  

De waardering van natuurgadgets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 231 reviews.