Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en onze website te verbeteren.
×
Natuurgadgets.nl
×
 x 

0
houtsnijden
houtsnijden-3
houtsnijden-2
houtsnijden-4
houtsnijden-5
houtsnijden-6
houtsnijden-7
houtsnijden-8

Houtsnijden

Houtsnijden. Haal meer uit je (Victorinox) mes. Met 43 projecten die niet al te moeilijk zijn.
Verkoopprijs: 23,49
Beschrijving

Houtsnijden - Chris Lubkeman

Houtsnijden. Wat een mooi tijdverdrijf bij het kampvuur of op de camping, de bushcrafter zijn er meester in. Je moet een keer beginnen en dan is het boek Houtsnijden een prima start. Het begint natuurlijk met een goed mes. Houtsnijden gaat er voetstoots van uit dat je met een Virctorinox gaat snijden. Dat is prima, want dat gaat heel goed. Maar het hoeft natuurlijk niet. Als jij een Morakniv of ander mes wilt gebruiken kan dat natuurlijk ook en kun je ook met dit boek uit de voeten.

In Houtsnijden laat houtsnijkunstenaar Chris Lubkeman zien hoe je praktische en artistieke objecten kunt snijden met een (Victorinox) mes en een takje. En dat in een paar minuten tijd en niet al te ingewikkeld, hoewel er ook wel een paar tussenzitten die wat lastiger te maken zijn. 

Aan de orde komen naast de 43 projecten onderwerpen als het onderhoud van je mes, slijpen en de verschillende snijtechnieken. 

De voorwerpen die je maakt zijn praktisch, zoals een mes, vork en een lepeltje. Maar ook speelgoed, dieren en artistieke kunstwerken, zoals bloemen. Aan ieder voorwerp is een persoonlijk verhaal van Chris Lubkeman verbonden. 

Bijna vergeten bezigheid? Met dit dit boek blaas je het weer nieuw leven in. Houtsnijden.

Hardcover
Afm: 1,7 cm x 16,1 cm x 23,7 cm
Aantal pagina's: 136


TOP

Cadeaubonnen

cadeaubonNG

Cadeaubonnen vanaf € 5,00! Voor een net iets anders cadeautje of een 'last minute'. Je stuur hem door met een persoonlijk bericht er bij of print hem uit en geeft hem zelf. Onbeperkt geldig.
meer info

Cadeaubonnen